Π. Σκουρλέτης: Υπάρχει πολιτική συμφωνία της σημερινής ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ με τη Νέα Δημοκρατία

«Η κ. Γεννηματά φαίνεται να μην μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες του σοσιαλδημοκρατικού χώρου και προσφέρει κακή υπηρεσία για την ενότητα του προοδευτικού χώρου» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Real fm», ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συγκροτήσει έναν προοδευτικό – αριστερό πόλο απευθυνόμενος σε δυνάμεις, πρώτα απ’ όλα, της ευρύτερης Αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας. Δεν νομίζω ότι με τις σημερινές και γενικότερα τις τελευταίες τοποθετήσεις της, η κα Γεννηματά μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες, τα ερωτήματα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου» είπε ο κ. Σκουρλέτης, ενώ εκτίμησε ότι «υπάρχει μια πολιτική συμφωνία της σημερινής ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, της κυρίας Γεννηματά με τη Νέα Δημοκρατία». «Αυτό, κανείς, μπορεί να το διαπιστώσει από τις θέσεις που παίρνει απέναντι στα νομοθετήματα που έρχονται στη Βουλή, αλλά και από αυτά τα οποία αφήνουν να καταλάβουμε για το τι μπορεί να συμβεί μετεκλογικά. Θεωρώ ότι αποτελούν κακή υπηρεσία για την ενότητα του προοδευτικού χώρου οι τοποθετήσεις της κυρίας Γεννηματά», σημείωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως πρόκειται για «φωνές δύο, τριών ανθρώπων που δεν απηχούν τις διαθέσεις των πολλών ομογενών που βρέθηκαν σε αυτόν τον εορτασμό» και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν διάφορα Μέσα, που μεγεθύνουν καταστάσεις προσπαθώντας να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι υπάρχει μια πάνδημη αποδοκιμασία της Κυβέρνησης. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, τις περισσότερες φορές ενεργούν κατ’ εντολή, δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν αυτά τα θέματα. Δυστυχώς ζούμε στις εποχές της εικονικής πραγματικότητας και θα είμαστε αντιμέτωποι με τέτοια φαινόμενα».

 

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί