Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου για τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-Αρναουτάκη στις εκλογές

Ανακοίνωση εξέδωσε η “Λαϊκή Συσπείρωση Ηρακλείου”, με αφορμή τη συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με την παράταξη Αρναουτάκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η χθεσινή ανακοίνωση για συμπόρευση των παρατάξεων Αρναουτάκη και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο περιφερειακό συμβούλιο στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ήδη είχαν προηγηθεί η ευρεία αποδοχή στο πρόσωπο του περιφερειάρχη από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο επίσημο αυτό συνοικέσιο άλλωστε μην ξεχνάμε χωρούν και υποψήφιοι της ΝΔ, όπως και υποψήφιοι ακροδεξιάς κοπής ενώ έχει προηγηθεί και η στήριξη του ΚΙΝΑΛ. Η υποκρισία λοιπόν περισσεύει.

Η συμπόρευση αυτή είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης κοινής πορείας τους στο περιφερειακό Συμβούλιο καθώς και της στρατηγικής ταύτισης των κομμάτων  ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ υπέρ του κεφαλαίου και απέναντι στο λαό. Η περιφερειακή αρχή του κ. Αρναουτάκη πρωτοστάτησε στην εφαρμογή των μνημονιακών νόμων από το 2010. Ακόμα και ο τίτλος του συνδυασμού «Εθνική Κρήτης», εκφράζει αυτή ακριβώς τη στρατηγική ταύτιση, αντανακλά την εθνική των συμφερόντων του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της Κρήτης

Οι μάσκες έπεσαν. Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνιστά ήττα της «Εθνικής των λίγων», της σύμπλευσης όλων των κομμάτων του κεφαλαίου. Ο λαός να πιστέψει στη δύναμή του, να οργανώσει τον αγώνα του βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του. Η «Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης», αποτελεί τη μόνη ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο μπλοκ των αστικών κομμάτων και κυβερνήσεων, στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί