Εκκενώθηκε η Disneyland – Συναγερμός στο Παρίσι (βίντεο & φωτό)

Συναγερμός επικρατεί αυτή την ώρα στο Παρίσι, όπου οι αρχές εκκένωσαν το θεματικό πάρκο της Disneyland ζητώντας από τους τουρίστες να μείνουν στα δωμάτιά τους.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της έκτακτης κινητοποίησης.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, δείχνουν επισκέπτες να τρέχουν και να φωνάζουν πανικόβλητοι, λίγο πριν τις 9μ.μ τοπική ώρα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάσουν στο πάρκο της Disneyland, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για κλειδωμένους μέσα σε εστιατόρια.

Εκτός από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, στο σημείο έχουν σπεύσει και δυνάμεις του στρατού σύμφωνα με αναφορές.

«Οι άνδρες ασφαλείας κλείδωσαν τις μπροστινές πόρτες και εκκενώσαμε τον χώρο από το πίσω μέρος του μαγαζιού», δήλωσε ένας επισκέπτης στη Sud.

«Επικράτησε πραγματικός πανικός. Άνθρωποι έκλαιγαν. Αναρωτηθήκαμε τι συνέβαινε. Ήμουν με τον γιο μου».

Το γαλλικό Actu17 μεταδίδει ότι ο πανικός προκλήθηκε εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος σε κυλιόμενη σκάλα, εντός των εγκαταστάσεων της Disneyland, αλλά οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες.

Σύμφωνα με το Actu17 πάντως, επικράτησε συνωστισμός και τραυματίστηκαν ορισμένα άτομα ενώ άλλοι άρχισαν αν φωνάζουν, δημιουργώντας την εσφαλμένη εντύπωση κάποιου κακόβουλου χτυπήματος με αποτέλεσμα ο πανικός να διαδοθεί.

lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί