Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη – Η οικογένειά της δέχεται απειλές

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ της πολύκροτης υπόθεσης της Ειρήνης Λαγούδη έρχεται στην επιφάνεια, καθώς η οικογένεια της 44χρονης από την Κατοχή της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές.

“Ουσιαστικά θέλουν να κάνουν τους συγγενείς της Ειρήνης να σταματήσουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, για να μην ‘φωτογραφίζονται’ πλέον άτομα τα οποία έχουν πληγεί κοινωνικά μετά τον θάνατο της Ειρήνης” δήλωσε, μιλώντας στην Espresso, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που βρίσκεται σχεδόν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας προσπαθώντας να βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της.

“Κάποιοι γνωστοί, άγνωστοι του διαδικτύου έφτασαν να μην σέβονται τίποτα και να εξαπολύουν απειλές τόσο στη σελίδα που έχει ανοιχτεί στη μνήμη της 44χρονης στο Facebook όσο και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες που έχουν ανοίξει επιτήδειοι. Σε συνεννόηση με τον Βασίλη Ταουξή, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας και με τον εντολέα μας Γιώργο Λαγούδη, αδελφό της αδικοχαμένης Ειρήνης, συγκεντρώσαμε στοιχεία και ενημερώσαμε σχετικά τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”, τόνισε ο κ. Τσούκαλης εξηγώντας ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις.

“Από εκεί και πέρα θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες, όπως μηνύσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν κάποιοι να σέβονται την πονεμένη οικογένεια που έχει χάσει ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Δεν πρέπει να παίζουν ορισμένοι με την αξιοπρέπεια και την ηρεμία των συγγενών της Ειρήνης Λαγούδη”, πρόσθεσε.

Enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί