Κρήτη: Σε ποιο δρόμο θα διακοπεί η κυκλοφορία για τους αγώνες καλαθοσφαίρισης Γυναικών Κυπέλλου Ελλάδος

Λόγω διεξαγωγής των ημιτελικών και τελικών αγώνων καλαθοσφαίρισης Γυναικών Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 22.03.2019 και την Κυριακή 24.03.2019, στα Χανιά, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 13:00 έως 22:00 την Παρασκευή 22/03/2019 και κατά τις ώρες 09:00 έως 18:00 την Κυριακή 24/03/2019 περιμετρικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Κλαδισσού Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Μαρίνου Αντύπα από την συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάμου έως και την κατάληξη της (αδιέξοδο).   

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω περιοχή κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί