Η τραγωδία με την αυτοκτονία του μαθητή στην Κρήτη: Τί έγραφε στο σημείωμα που άφησε

Ένα σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν να στέψει το όπλο του πατέρα του κατά του εαυτού του, άφησε πίσω ο 17χρονος μαθητής από το χωριό Σκοπή της Σητείας, που έδωσε χθες τέλος στη ζωή του, εξαιτίας της ερωτικής απογοήτευσης που βίωνε.

Ο 17χρονος λίγη ώρα πριν αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα στο πρόσωπό, κάθισε στο γραφείο του και πήρε ένα κόκκινο στυλό κι έγραψε σε λευκή κόλλα από χαρτί τους λόγους για τους οποίους θα αυτοκτονούσε. Κλείδωσε το σπίτι για να μην μπει κανείς, αλλά όταν γύρισε ο πατέρας του από τα χωράφια ήταν ήδη αργά.

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», έγραψε στην αρχή του σημειώματος, σύμφωνα με το style100fm.gr. Επίσης απευθυνόμενος στους γονείς του τους παραινούσε «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη «να περνάει καλά στη ζωή της». Στη συνέχεια του σημειώματος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Τόσο οι γονείς όσο και ο αδελφός του παιδιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τι έκανε.

Το τελευταίο αντίο στον νεαρό θα πουν σήμερα το απόγευμα στις 4.30 στη Σκοπή.

Αυτή ήταν ήταν η μια από τις 2 τραγωδίες χθες στην Κρήτη, με έναν ακόμα 48χρονο να προχωρεί σε αυτοκτονία στην περιοχή των Μαλίων.

Δείτε επίσης

Κρήτη: Έχασε τη ζωή του μαθητής από πυροβολισμό

Ηράκλειο: 48χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί