Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

 

Αύριο Πέμπτη 21/03:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στους σταθμούς της Πυροσβεστικής σε ΒΙΠΕ και Όαση με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη της Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη ΔΕΥΑΗ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήδιο Περιφερειάρχη της Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Κασαπάκη Μιχάλη, δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

-Συγκέντρωση στο Τεφέλι στις 7μμ, στο καφενείο του «Βουγιούκα» με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη της Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 


    Την Παρασκευή 22/03:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο Σαββοϊδάκη με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιαννάκη, μέλος του ΓΠ της ΟΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση

 

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη ΔΕΗ στα Λινοπεράματα με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Το Σάββατο 23/03:

Εκδήλωση της ΤΟ Ηρακλείου με θέμα “Γυναίκα, με το ΚΚΕ κάνε τη διαφορά. Οι ανάγκες μας δε χωράνε στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει”, στο Πολύκεντρο Νεολαίας, στις 6μμ, με ομιλήτρια τη Ρένα Σκυβαλάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί