Νίκη και ελπίδες για τον ΟΦΗ! (βίντεο- φωτο)

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και με άλλη αισιοδοξία αντιμετωπίζει τη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Σε όλο το παιγνίδι ήταν καλύτερος, έχασε αρκετές ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες ένα πέναλτι, ενώ οι σκόρερ ήταν ο Γιακουμάκης, που έχασε και το πέναλτι, και ο Φερέιρα.

Ο ΟΦΗ άνοιξε στο 16΄ το σκορ με δυνατό δεξί σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή, έπειτα από μια φάση που ξεκίνησε από προσπάθεια του Φερέιρα και σουτ πάνω σε αντίπαλο.

Δείτε το βίντεο με 1-0

 

Ο Γιακουμάκης σουτάρει και σκοράρει στο 16′ (φωτο image services)

Το 2-0 έγινε στο 72′ με τον Φερέιρα. Από κόντρα του Γιακουμάκη η μπάλα στρώθηκε στον Φερέιρα, εκείνος έκανε το δεξί διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Μπάγιτς και έγραψε το 2-0.

Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν στο 61΄κέρδισε πέναλτι όταν ο Ανγκουά ανέτρεψε τον Φερέιρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιακουμάκης, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σακόρ για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς (63′ Παπάζογλου), Γιαννούλης, Βαζ (86′ Παπαστεριανός), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα (76′ Ντίνας)

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Αντιλεού (45′ Σαβαντογκό ), Ανγκουά, Ντιόγκο (75′ Λιάγκας), Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Μέλεγκ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (64′ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι, Νανζίς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί