Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 28χρονου δικηγόρου – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε σε φίλο του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο 28χρονος δικηγόρος, η σορός του οποίου βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια, στην πλευρά του Αττικού Άλσους.

Δείτε επίσης: Ελλάδα: Νεκρός σε γκρεμό βρέθηκε 28χρονος αγνοούμενος δικηγόρος

Αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής εκτιμούσαν πως ίσως πρόκειται για ανθρωποκτονία, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γεωργίου Ντιλέρνια αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς διέγνωσε τραύματα συμβατά με πτώση, όμως δεν μπόρεσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τον μηχανισμό που την προκάλεσε, δηλαδή εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν κάποιος τον έσπρωξε στον κενό.

Ο κ. Ντιλέρνια διέγνωσε πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακος και δεξιού μηρού, συμβατές με πτώση από ύψος: “Όλα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία, εκτός εάν τον έσπρωξαν χωρίς να αμυνθεί. Δεν είχα ευρήματα πάλης. Οι κακώσεις οι οποίες υπάρχουν και σε εσωτερικά όργανα, προκλήθηκαν από την πτώση, επειδή πέφτοντας χτύπησε σε θάμνους και σε πέτρες. Έχει κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπληνός, περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού. Όλα αυτά είναι από την πτώση. Εξωτερικά, είχε μικροεκδορές και εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν και πάλι από την πτώση, λογικά”.

Οι συνάδελφοι του στο δικηγορικό γραφείο αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να αυτοκτόνησε.

“Τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί αυτό είχε προβλήματα. Ήταν πολύ δραστήριος, μάχιμος δικηγόρος, ικανότατος και παθιασμένος με τη δουλειά του, είχε πολλούς φίλους, δεν είχε δείγματα κατάθλιψης, αγαπούσε τη ζωή, δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Λίγες ώρες πριν από το συμβάν ήμασταν μαζί στο γραφείο και με τους άλλους συνεργάτες. Είδαμε πελάτες, κάναμε πλάκα, είπαμε καληνύχτα και φύγαμε”, λένε.

Σύμφωνα με την Espresso, ο άτυχος δικηγόρος πριν μπει στο αυτοκίνητό του έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του για να πάνε για ποτό. Στις 3 περίπου τα ξημερώματα ο φίλος του είδε ρο μήνυμα και ανταπάντησε ρωτώντας τον εάν ισχύει ακόμα η πρόταση του για να πάνε για ποτό, για να λάβει μία περίεργη απάντηση: “Αχχ, Αχχ”.

enikos.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί