Χαμός με Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλο: καταγγελίες για φτυσιά και σπρωξιά (Ηχητικό)

Αρκετή ένταση επικράτησε στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων του ελληνικού μπάσκετ και της κυβέρνησης, στις 22:30 της Παρασκευής (15/3). Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, το, οποίο μόλις βγήκε από την αίθουσα αποκάλεσε “πορνόγερο”. Διαψεύδει την φτυσιά το αφεντικό του Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος, τα έβαλε τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά όσο και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με αποτέλεσμα η συζήτηση που είχε ξεκινήσει μία ώρα πριν να διακοπεί. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και δέχθηκε προκλήσεις από τον Σκινδήλια, γι’ αυτό και ήταν έξω φρενών μαζί τους.

Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε“, είπε μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

sport24

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί