Π. Πολάκης: Δεν υπάρχει δικογραφία για το «φτάρνισμα Στουρνάρα» στη Βουλή

Επίθεση στα ΜΜΕ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για τα περί δικογραφίας σε βάρος του για την υπόθεση Στουρνάρα.

Ο κ. Πολάκης αποδίδει τη διαρροή σε προσπάθεια κάλυψης της υπόθεσης μη είσπραξης 241 εκατομμυρίων ευρώ από τις φαρμακευτικές εταιρείες την περίοδο 2006-2010.

Συνοδεύει δε την ανάρτηση του με δύο φωτογραφίες με νόημα…

Διαβάστε την οργισμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΕΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΡΡΙΞΑΝ !!!Με βάση ενημέρωση μέχρι πριν μια ώρα ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ “ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!!Δυο ερωτήματα …1) ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ η πληροφορία ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ στους δικαστικούς συντάκτες???? από τη στιγμή που δεν έχει διαβιβαστεί απ ότι επίσημα έμαθα ούτε στον υπουργό δικαιοσύνης ακόμα ,που αυτός το διαβιβάζει στη βουλή!!!!!2)ΜΗΠΩΣ όλη αυτή η φασαρία από τα πρόθυμα ΜΜΕ της διαπλοκής που αναπαράχθηκε και από μέσα του επαρχιακοί τύπου ακόμα (!!) ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ” ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 241 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2010 ??????????

ΥΓ αυτή τη φωτογραφία βρήκα πρόχειρη να συνοδέψει την ανάρτηση…..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί