Νέα παραίτηση στα My Market για την ντροπιαστική επιστολή με τους χαμογελαστούς εργαζόμενους

Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόφορος Γκόκας από τη Metro AEBE (Μetro/ My market).

Όπως αναφέρει το businessnews.gr που επικαλείται το RetailToday, μετά το πρόσφατο περιστατικό με το εσωτερικό memo περιφερειακής διευθύντριας προς τους εργαζομένους της My market, ο Χριστόφορος Γκόκας αποφάσισε για λόγους ευθιξίας να αποχωρήσει από τον όμιλο μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η περιφερειακή διευθύντρια είχε στείλει σημείωμα προς τους εργαζόμενους της αλυσίδας καταστημάτων με το οποίο τους προέτρεπε να είναι χαμογελαστοί επειδή έχουν δουλειά, υπενθυμίζοντας μάλιστα, ότι ακόμα και αν οι μισθοί τους είναι χαμηλοί, είναι καλύτεροι από το να μην έπαιρναν καθόλου μισθό.

Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή του υπομνήματος, σύμφωνα με αναφορές, η συγκεκριμένη διευθύντρια απομακρύνθηκε από την εταιρεία.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα businessnews.gr, ο Χριστόφορος Γκόκας που παραιτήθηκε, διαθέτει μακρά πορεία στην ελληνική αγορά, καθώς εντάχθηκε στο χώρο των πωλήσεων το 1984 και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, έχει εργαστεί στην εταιρεία Μέριμνα ΕΠΕ, ως Διευθυντής Καταστήματος την περίοδο 1984-1988, ως πωλητής την περίοδο 1988-1989, στην εταιρεία Benckiser Hellas AE ως Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων το 1992, στην εταιρεία Pepsico-Ivi AE, ως Κey Account Manager την περίοδο 1993-1994, στην εταιρεία Kraft-Παυλίδης, ως Διευθυντής Πωλήσεων αλυσίδων σούπερ μάρκετ την περίοδο 1994-1998, στην εταιρεία Melissa-Kikizas AE, ως Διευθυντής Πωλήσεων την περίοδο 1999-2000, ενώ από το 2000 εργαζόταν στη Metro AEBE ως Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας.

Δείτε επίσης:

Σάλος με επιστολή διευθύντριας γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που λέει στους υπαλλήλους να χαμογελούν επειδή έχουν δουλειά κι ας πληρώνονται με… 300 ευρώ!

My Market: Απολύθηκε η διευθύντρια που με το κείμενο της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η υπόθεση My Market φέρνει στο φως όλη την αλήθεια για τις αμοιβές στα σουπερμάρκετ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί