Χονγκ Κονγκ: Αθωώθηκε το μοντέλο για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Ομόφωνα αθώα κρίθηκε από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ η 21χρονη Ε. Μ. που είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για την υπόθεση διακίνηση 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Πριν από λίγο, ανακοινώθηκε η ετυμηγορία των ενόρκων, οι οποίοι έκριναν ομόφωνα αθώο το νεαρό μοντέλο.

Η 21χρονη, που κρατείτο στην Κίνα τους τελευταίους 17 μήνες, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της.

Η απολογία της

Κατά την απολογία της ενώπιον των δικαστών, η νεαρή κοπέλα είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι γνώριζε ως κόρη αστυνομικού τους ελέγχους στα αεροδρόμια μέσω των ακτίνων Χ-ray και πως γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα ήταν δυνατόν η ίδια να επιχειρήσει να εισαγάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου στο Χονγκ Κονγκ.

Το μοντέλο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε με έναν άνδρα ρουμανικής καταγωγής, ονόματι Πέτρο, ο οποίος, ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, όπως ισχυρίστηκε.

Είπε ακόμη ότι ο εν λόγω άνδρας της είχε εκδώσει τα εισιτήρια και είχε προετοιμάσει το ταξίδι. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε δε ότι τον σάκο στον οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά της τον έδωσε εκείνος για να βάλει τα ρούχα της μέσα. Όπως είπε, ο σάκος ήταν ιδιαίτερα ελαφρύς όταν το έπιασε στα χέρια της και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα λόγο να υποψιαστεί οτιδήποτε. «Αν γνώριζα ότι το σακ-βουαγιάζ είχε ναρκωτικά, γιατί να μην το πετάξω;», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο σοκ που της προκάλεσε η στιγμή της σύλληψής της στο αεροδρόμιο.

Επέμεινε στο γεγονός ότι έπεσε θύμα του πρώην φίλους της. Όπως τόνισε, την ώρα που εκείνη βρίσκεται στη φυλακή και δικάζεται, αυτός συνεχίζει τη ζωή του χωρίς κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Υπογράμμισε δε ότι εξαφανίστηκε μετά τη σύλληψή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο, δέχθηκε να θεωρηθεί αποδεικτικό στοιχείο το DVD με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο άλλοτε φίλος της 21χρονης κοπέλας.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί