Το 10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας

Η ομάδα «Εμείς κι Εμείς», με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει το 10ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου.
Το 10ο Παιδικό Κυνήγι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην Πλατεία Ελευθερίας και θα έχει τίτλο «Dr.Χάνταξ και Lady Candia, εναντίον Σκιάς: Το Πετράδι του Κάστρου». Το Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού απευθύνεται σε μαθητές Ε’, Στ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου. Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας σε οριοθετημένο και ελεγχόμενο χώρο. Η ώρα έναρξης είναι στις 10:00 το πρωί της Κυριακής, στη Λότζια και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας.
Σκοπός του είναι μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες μαθητές να ανακαλύψουν την πόλη, να γνωρίσουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της, ενώ παράλληλα να μάθουν άγνωστες πτυχές του Ηρακλείου και της Κρήτης.
Στόχος του είναι πέρα από τη διασκέδαση, η διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων, η μάθηση, αλλά και η συλλογή πλούσιων εμπειριών.
Την ίδια ημέρα θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες στην Πλατεία Δασκαλογιάννη από τους προσκόπους για παιδιά Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού, καθώς και από άλλους φορείς σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί