Πώς την πάτησαν οι… “παπατρέχες” Αυγενάκης και Κεγκέρογλου κι έκαψαν και τον Κ. Μαμουλάκη!

Έκανε… νεύμα ο Αυγενάκης, έκλεισε το μάτι κι ο Κεγκέρογλου, κι έσπευσε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, παίρνοντας τη γραμμή, να κάνει, όπως νόμιζε, μια… βολική επανάσταση μέσα στην προεκλογική περίοδο για την “εγκατάσταση αεριοστροβίλων” στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων! Μάλιστα ο κ. Μαμουλάκης το πήγε ακόμα παρακάτω, ζήτησε να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για κινητοποιήσεις και δήλωσε οργισμένος!

Δείτε: Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στο Μαλεβίζι για τον ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων

Όμως όλο αυτό δεν ήταν παρά μια “φούσκα”, καθώς Αυγενάκης και Κεγκέρογλου… μπέρδεψαν την ήδη ειλημμένη από την περασμένη εβδομάδα απόφαση για την παράταση της λειτουργίας του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων με την τροπολογία που κατατέθηκε στο ενεργειακό νομοσχέδιο και συζητήθηκε σήμερα στη βουλή!

Δείτε:

Παράταση ως τα τέλη του 2022 στη λειτουργία του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, για να μη μείνει χωρίς ρεύμα η Κρήτη

Μεταφέρονται επειγόντως μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στην Κρήτη, για να αποφευχθεί μπλακ άουτ

Μάλιστα εκτέθηκαν όταν ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης είπε ότι αν πρόκειται να μεταφερθούν στα Λινοπεράματα επιπλέον μονάδες, δεν θα ψηφίσει την τροπολογία, και απάντησε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος διέψευσε ότι οι “fast track”  διαδικασίες εγκατάστασης ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων αφορούν στα Λινοπεράματα. Ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι το θέμα αφορά μόνο στη μονάδα των Χανίων.

Άνθρακας λοιπόν ο θησαυρός!

Έτσι να ακούει τους… παπατρέχες ο σημερινός δήμαρχος Μαλεβιζίου, και θα πάρει… δυο φορές εκλογές!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί