Απίστευτο βίντεο από την Αυστραλία: Οδηγούσε για 15 λεπτά με τον 4χρονο γιο της στην… οροφή του αυτοκινήτου!

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση βρέθηκε δικαστήριο της Αυστραλίας, καθώς κλήθηκε να εξετάσει την περίπτωση μίας μητέρας που οδηγούσε επί 13 χιλιόμετρα με τον 4χρονο γιο της στην… οροφή του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο και τώρα η 36χρονη κλήθηκε να απολογηθεί. Όπως ειπώθηκε, η γυναίκα άφησε τον μικρό στη θέση του οδηγού και πετάχτηκε για ένα λεπτό στο σπίτι της, όμως όταν γύρισε δεν ήταν εκεί.

Χωρίς να το επιβεβαιώσει, θεώρησε πως ο 4χρονος ήταν στο πίσω κάθισμα και έτσι ξεκίνησε να κάνει την διαδρομή Camillo-Piara Waters, με τον μπόμπιρα να είναι στην οροφή και το όχημα να πιάνει ταχύτητα ακόμα και 100 χιλιομέτρων.

Μάλιστα η 36χρονη δεν αντιλήφθηκε τους άλλους οδηγούς που προσπαθούσαν να την ενημερώσουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το παιδί που είχε στην οροφή και χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά για να το καταλάβει η ίδια, να σταματήσει το όχημα και να βάλει το παιδί μέσα.

Λίγο πιο κάτω τη σταμάτησε η αστυνομία και τη συνέλαβε, με το δικαστήριο να αποφασίζει να της αφαίρεσει το δικαίωμα στην οδήγηση για τρεις μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί