Κρήτη: Ενεργοποιείται η Υπηρεσία Πρόνοιας για τα δύο παιδιά της νεαρής μητέρας που δολοφονήθηκε

Μία νέα γυναίκα έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή, ένας νέος άνδρας θα αντιμετωπίσει πλέον τις επιπτώσεις της εγκληματικής ενέργειας -σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα- και τρία ανήλικα παιδιά φιλοξενούνται αυτή την στιγμή σε σπίτια συγγενών χωρίς όμως να είναι γνωστό πού θα βρίσκονται αύριο, πώς θα νιώθουν και πώς θα μεγαλώσουν. Είναι ίσως τα μεγαλύτερα θύματα αυτής της τραγωδίας, είναι παιδιά…

Δείτε:

Νεκρή βρέθηκε νεαρή γυναίκα στην Κρήτη

Δολοφονία ο θάνατος της νεαρής γυναίκας στην Κρήτη – Παραδόθηκε στην αστυνομία ο σύζυγός της

Ενδοοικογενειακή βία πίσω από το φόνο της 32χρονης μητέρας από τον σύζυγό της στη Σητεία (βίντεο)

Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος – Την Παρασκευή η απολογία του (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη σε εξέλιξη μία διαδικασία με την συνδρομή ψυχολόγου, που ανήκει στο σχολικό δίκτυο εκπαίδευσης και υποστήριξης που έχει σαν αρμοδιότητα την στήριξη τέτοιων καταστάσεων.

Παράλληλα ενεργοποιείται και η Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Σητείας.

Ερωτηθείς ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης δεν έκρυψε την βαθιά θλίψη του για το τραγικό συμβάν. Εστίασε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά του Δήμου για τα παιδιά.

Με βάση τα όσα προβλέπονται και από την σχετική νομοθεσία, αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία από τις αστυνομικές αρχές και να υποβληθεί ο σχετικός φάκελος στον Εισαγγελέα. Βάσει της προφορικής ενημέρωσης που υπάρχει στο Δήμο, από την Εισαγγελία  αναμένεται να ζητηθεί από την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου να γίνουν σχετικές εισηγήσεις για το μέλλον των  παιδιών. «Θέλουμε να ολοκληρωθούν όσο γίνεται γρηγορότερα γιατί σαφέστατα πρέπει να γίνει ό,τι καλύτερο για τα παιδιά», σημειώνει ο κ Πατεράκης.

Της Μαρίζας Ψαράκη, anatolh.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί