Επιστολή Κουκιαδάκη για τον ΟΦΗ

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΦΗ απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης για την τιμωρία της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

“Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

 

Η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ εξάντλησε την αυστηρότητά της εις βάρος της ιστορικής ομάδας της Κρήτης για «χειραγώγηση» ενός παιχνιδιού, το οποίο ούτως ή άλλως μπορούσε να κερδίσει άνετα, ούτε παρουσίαζε στοιχηματικό ενδιαφέρον για κανέναν.

 

Η Διοίκηση της Ε.Π.Ο. η οποία προέκυψε μετά την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν προέρχεται από παρθενογένεση, αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης λογικής και ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές.

 

Η μοναχική προσπάθεια που κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του Ο.Φ.Η. και η Διοίκησή σας για την πραγματική εξυγίανση της Π.Α.Ε. ΟΦΗ, ασύμβατη με την ελληνική θλιβερή πραγματικότητα, ίσως αποτελεί τη βασική αιτία της «παραδειγματικής» τιμωρίας της ομάδας μας, γιατί χαλάει την «πιάτσα», γεγονός που κάνει τη δικαίωσή της δυσκολότερη.

 

Δεν παρακολουθώ συστηματικά τα πεπραγμένα της «εξυγιαντικής» διοίκησης της Ε.Π.Ο., είμαι όμως βέβαιος ότι θα αντιλαμβανόμουν, τον θόρυβο από τον υποβιβασμό των ομάδων εκείνων που χειραγωγούσαν χρόνια τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο και την παραδειγματική τιμωρία των.

 

Αφού σας συγχαρώ για την προσπάθεια, την συνετή και ψύχραιμη στάση σας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνω το προφανές ότι είμαστε στη διάθεσή σας.”            

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί