Στην Κρήτη για τις καταστροφές ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης- Συνάντηση χθες με τον Π. Πολάκη για λύσεις (βίντεο)

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει από τα Χανιά, όπου υπάρχουν και οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με την ιδιότητα του βουλευτή Χανίων, ενημέρωσε τον κ. Αραχωβίτη για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που πρέπει άμεσα να δοθούν.

Το πρόγραμμα

Στις 9:30 το πρωί, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, βουλευτές, δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες. Μετά το πέρας της σύσκεψης θα γίνουν από τον Σταύρο Αραχωβίτη και τον Σταύρο Αρναουτάκη δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές κατά μήκος των όχθων και των παραποτάμων των ποταμών Κερίτη και Ταυρωνίτη (Φουρνές, Σκινές, Μεσκλά, Ταυρωνίτης, Συρίλι, Ντερές και Παλαιά Ρούματα).

Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων για το αβοκάντο και τις νέες καλλιέργειες.

Αύριο στις 8:30 το πρωί, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, θα έχει συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Ακολούθως ο υπουργός, με τη συνοδεία του, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 11 το πρωί. Και μάλιστα όχι στην πόλη, αλλά στον πρώην δήμο Τεμένους της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε τοπικές επιχειρήσεις.

Στις 5 το απόγευμα ο Σταύρος Αραχωβίτης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τη Συντονιστική Επιτροπή Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Προφήτη Ηλία.

Και στις 6 το απόγευμα, θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με τοπικούς συνεταιρισμούς και ιδιώτες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Προφήτη Ηλία, με θέμα την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί