Η πτήση από Ασία έγινε… εκπρόσωπος του Μαδούρο στην Αθήνα!- Τα fake του ΣΚΑΪ που υιοθέτησε η ΝΔ (εικόνα)

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά» ανέφεραν αργά το βράδυ της Δευτέρας κυβερνητικές πήγες, προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να υιοθετήσει το σχετικό ρεπορτάζ. Το ερώτημα, σύμφωνα με το Μαξίμου, είναι «εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος».
Όπως υπογράμμισαν οι ίδιες πηγές, «από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η Ν.Δ. προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε…».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «πτήση-μυστήριο αεροσκάφους από την Βενεζουέλα στην Αθήνα». Στο ρεπορτάζ αναφερόταν ότι «υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς προηγουμένως να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας». Και στο ρεπορτάζ τονίζονταν τα εξής:

«Όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ το συγκεκριμένο αεροσκάφος απογειώθηκε από τον προεδρικό διάδρομο στο αεροδρόμιο Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί “Μαργαρίτα” της Καραϊβικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτό επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών του Νικολάς Μαδούρο, Χόρχε Αρεάσα, ο οποίος έκανε μια συνάντηση στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”».

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Επίσης, αναφερόταν ότι «στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα υποστηρίζουν ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Καράκας την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο έβγαλε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας 8 τόνους χρυσού».

Ν.Δ.: “Με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του Μαδούρο;”

Με βάση το δημοσίευμα του ΣΚΑΪ, η Ν.Δ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις.

Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς: Για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί