Ελλάδα: Τραγωδία με 62χρονη γυναίκα – Έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου

Ένα απίστευτο δυστύχημα φαίνεται από την μέχρι στιγμής εικόνα που έχουν οι Αρχές πως έχει συμβεί πίσω από το θλιβερό περιστατικό στο Παγκράτι, όπου στη μία το μεσημέρι, μία 62χρονη γυναίκα που διέμενε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ευτυχίδου 24, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι και κατέληξε στον πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής, σκορπώντας τον πανικό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές στο σημείο, η γυναίκα δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά που ζουν στο εξωτερικό.

Η μητέρα της διαμένει στον υπερκείμενο όροφο ενώ λίγο πριν το μοιραίο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της, που βρισκόταν στην εργασία του, για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες για το κτηματολόγιο, δίχως όμως η γυναίκα να εκφράσει το παραμικρό δείγμα ψυχολογικής πίεσης ή οτιδήποτε που θα μπορούσε να εξηγήσει ως δική της απόφαση την πτώση που ακολούθησε.

Απεναντίας εντοπίστηκε μία πατημασιά σε καρέκλα στο μπαλκόνι και καθώς είχε υποστεί κάποια ζημιά η τέντα της, τις προηγούμενες ημέρες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εικάζεται ότι ενδεχομένως ανέβηκε στην καρέκλα για να επιδιορθώσει την ζημιά και πιθανόν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό με τα τραγικά αποτελέσματα που αυτό είχε.

Η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

News247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί