Ελλάδα: 40χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του – Τι καταγγέλλει η σύζυγός του

Η Εισαγγελία Βόλου εξετάζει υπόθεση ασέλγειας μιας 12χρονης από τον 40χρονο πατέρα της.

Ο αλλοδαπός άνδρας, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, αύριο Τετάρτη. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για ενδοοικογενειακή απειλή σε βαθμό πλημμελήματος.

Η 36χρονη αλλοδαπή μητέρα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της, άγγιξε τη 12χρονη κόρη τους, σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα και φέρεται να άφησε σωματικά υγρά στην πιζάμα του κοριτσιού. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο σύζυγός της φέρεται συχνά να βάζει στο σαλόνι, όπου κοιμόντουσαν η κόρη του και ο γιος του για να ζεσταίνονται, ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, αλλά αφού τα παιδιά είχαν κοιμηθεί. Οι ταινίες και η συσκευή βίντεο κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Καταγγελίες, απειλές και ξύλο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος πατέρας είχε κακές σχέσεις με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Επιπλέον η 36χρονη σύζυγος του, κατήγγειλε ότι προχθές μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη “σφάξει”. Για το περιστατικό σχηματίσθηκε δικογραφία και ερευνώνται όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ενώ αναζητούνται και άλλα.

Η πιτζάμα της 12χρονης που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ήταν βρεγμένη θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί εάν έχει πάνω γενετικό υλικό του 40χρονου πατέρα, που θα αποδείξει αν ευσταθούν οι καταγγελίες της γυναίκας. Οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλαν έγγραφο με την ένδειξη κατεπείγον, ώστε τα αποτελέσματα να βγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Όσον αφορά στο ανήλικο κορίτσι, η διαδικασία ορίζει ότι θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές με τη βοήθεια ειδικού παιδοψυχολόγου για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την καταγγελία της μητέρας της.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στην οικογένεια υπάρχει ακόμα ένα ανήλικο αγόρι 11 ετών που βιώνει κι αυτό τον δικό του “Γολγοθά” αφού ήταν μάρτυρας όλων των περιστατικών βίας, αφού ο 40χρονος, μόλις αποκαλύφθηκε η καταγγελία στην Αστυνομία ξυλοκόπησε τη γυναίκα του.

Ο αλλοδαπός που εργάζεται ως εποχικός υπάλληλος, όπως και η σύζυγος του, σε νησί των Βορείων Σποράδων, οδηγήθηκε χθες σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε τις παραπάνω διώξεις, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση για τα όσα φέρεται ότι διέπραξε, παραμένοντας σιωπηλός. Μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή, ο άνδρας απομακρύνθηκε από την οικογενειακή εστία, και κρατείται από την Αστυνομία.

 

lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί