Κρήτη: Σε τεράστια χωματερή μετατράπηκε η παραλία – Νεκρά ζώα και σκουπίδια ξεβράζει ο ποταμός (Φωτο)

Σε ένα ατελείωτο «σκουπιδαριό» έχουν μετατραπεί πολλές παραλίες του νομού Χανίων.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του zarpanews από την παραλία του Ταυρωνίτη, όπου έχουν ξεβραστεί τόνοι καλάμια, σκουπίδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Μέχρι νεκρά ζώα που πλέον βρίσκονται σε αποσύνθεση.

Στο πλαίσιο του χάους που επικρατεί μετά την θεομηνία που έπληξε την περιοχή, άλλοι έβαζαν φωτιά στα καλάμια από την μία πλευρά κι άλλοι… έψαχναν καυσόξυλα στην παραλία.

Φυσικά, στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται ο νομός, και δη ο Δήμος του Πλατανιά, κάθε άλλο παρά προτεραιότητα αποτελεί η καθαριότητα των παραλιών. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να αρχίσει η… τουριστική περίοδος, τότε οι παραλίες θα πρέπει να λάμπουν!

Νεκρά ζώα στη λάσπη ξεβράζει ο ποταμός Ταυρωνίτης

Απίστευτα ήταν τα όσα ανακαλύφθηκαν στην παραλία του Ταυρωνίτη, και ειδικότερα στα σημεία που εκβάλει ο ομώνυμος ποταμός.

Όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες οι καταστροφές στο ζωικό βασίλειο από την τελευταία κακοκαιρία είναι ανυπολόγιστες.
Τα όσα βρέθηκαν σήμερα κι ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία καθαρισμού της παραλίας αποδεικνύουν και την έκταση της καταστροφής που έχει υποστεί ο αγροτικός πληθυσμός του νομού, καθώς ο αριθμός των αιγοπροβάτων και όχι μόνο που χάθηκαν κατά  την τελευταία θεομηνία είναι τεράστιος.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί