Ο δήμος Πλατανιά ζήτησε από τους ξενοδόχους να φιλοξενήσουν ανθρώπους που άφησαν τα σπίτια τους και ακόμη… περιμένει απάντηση

Ακόμα περιμένει ο δήμος Πλατανιά την ανταπόκριση από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων στο αίτημα του για να προσφερθούν κάποια δωμάτια που θα μπορούν να φιλοξενήσουν ανθρώπους που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, εξαιτίας φθορών που έχουν υποστεί από την τελευταία θεομηνία που χτύπησε τα Χανιά.

Όπως είπε ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης σήμερα στον SUPER FM 89.6 σχετικό αίτημα έχει γίνει από την πλευρά του δήμου, τόσο προς την εκκλησία απ΄ όπου υπάρχει ήδη ανταπόκριση, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, από την οποία πάντως για την ώρα δεν έχει δοθεί καν κάποια απάντηση.

Επίσης και με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η Ένωση Ξενοδόχων, με την οποία ουσιαστικά εκφράζει αντιρρήσεις για την τοποθέτηση της Στρατιωτικής Γέφυρας στον Πλατανιά, ο δήμαρχος Πλατανιά είπε πως αν έχουν κάποια πρόταση για το πώς και με ποιον άλλο τρόπο μπορεί να αποκατασταθεί η σύνδεση στο συγκεκριμένο σημείο, μπορούν να απευθυνθούν στην Περιφέρεια Κρήτης που έχει και την αρμοδιότητα.

Επίσης ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υφίστανται στην ενδοχώρα του δήμου, επισημαίνοντας που το φαινόμενο, παρά την βελτίωση του καιρού είναι σε εξέλιξη με τις καθιζήσεις στο οδικό δίκτυο να μην έχουν σταματήσει ακόμα.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί