Μέλος της επιτροπής του έτους «Ερωτόκριτου» 2019 η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Με την πρέσβειρα καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ και πρόεδρο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συναντήθηκε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού και απόδημου ελληνισμού, Κώστας Φασουλάκης. Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία στα θάματα πολιτισμού, δίδοντας έμφαση στη διοργάνωση από την Περιφέρεια του έτους “Ερωτόκριτος” και των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στην Κρήτη, στην Ελλάδα γενικότερα,, αλλά και στο εξωτερικό.

Μάλιστα η κα. Βαρδινογιάννη αποδέχτηκε πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης και θα είναι μέλος της επιτροπής του έτους «Ερωτόκριτου» 2019. Επιπλέον η κα Βαρδινογιάννη δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια να συμπεριληφθεί ο ” Ερωτόκριτος” στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Ο κ. Φασουλάκης ευχαρίστησε θερμά την Πρέσβειρα καλής Θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ για την συνάντηση και το ενδιαφέρον της να ενώσει δυνάμεις με την Περιφέρεια Κρήτης. Από την πλευρά της, ευχαριστώντας τον κ Φασουλάκη, η κα Βαρδινογιάννη για την γόνιμη συνάντηση-συνεργασία,, διαβεβαίωσε, πως θα είναι συνεχώς δίπλα στην προσπάθεια της  Περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί