‘Όρθιος ο Εργοτέλης στα Τρίκαλα, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 13’

Τρίκαλα κι Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν κάνει στην ομάδα των Τρικάλων, η οποία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αν και το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τα Τρίκαλα, τελικά το ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη δεν τους έδωσε την… ανάσα που χρειάζονταν για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 13′, όταν ο Μπουτσάκης αποβλήθηκε, ενώ τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν και το σκορ με κεφαλιά του Σισέ. Όλα έμοιαζαν ιδανικά για να έρθει μια νίκη που θα έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα των Τρικάλων.

Ωστόσο, δεύτερο γκολ δεν ήρθε και με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50′, ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (65′ Τριανταφυλλάκος), Σμυρλής (72′ Γουερέ), Τσιμίκας (46′ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74′ Γροντής), Ροβίθης (85′ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί