Σε κρίσιμη κατάσταση ο 45χρονος εργάτης που τραυματίστηκε από πτώση – Μεταφέρεται στο Ηράκλειο

Άσχημα τα νέα μετά το νέο εργατικό ατύχημα σήμερα το πρωί στα Χανιά, αφού μεταφέρεται στο Ηράκλειο σε κρίσιμη κατάσταση ο άτυχος 45χρονος που τραυματίστηκε μετά από την πτώση του σε φρεάτιο.

Δείτε: Κρήτη: Εργατικό ατύχημα- 45χρονος εργάτης έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής (φωτο)

Εργαζόμενος σε οικοδομή στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, για άγνωστο ακόμη λόγο, έπεσε από τον 3ο όροφο.

Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ, με γιατρό να κατεβαίνει στην τρύπα για να επιτηρεί την κατάστασή του μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική και να τον απεγκλωβίσει.

Αν και τα πρώτα δείγματα για την υγεία του ήταν θετικά, αφού μπορούσε να μιλήσει και να επικοινωνήσει, η τελευταία ενημέρωση από το Νοσοκομείο Χανίων είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντική, αφού η κατάστασή του κρίνεται πλέον πολύ σοβαρή και θα χρειαστεί η μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρο Χανίων εστιάζει στην σημασία των κανόνων ασφαλείας στην εργασία:

«Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας στην εργασία μας. Το οφείλουμε στις οικογένειές μας. Πρώτιστη και κυρίαρχη διεκδίκηση του αγώνα του συνδικαλιστικού κινήματος , θα είναι πάντοτε το ιερό και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα των εργαζομένων να επιστρέφουν σώοι και αβλαβείς πίσω στην οικογένειά τους, μετά τη δουλειά.

Ευχόμαστε την καλύτερη εξέλιξη στην υγεία του και ελπίζουμε να είναι το τελευταίο εργατικό ατύχημα.»Αναμένονται τα πορίσματα των αρμόδιων υπηρεσιών που διερευνούν το ατύχημα.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί