Κρήτη: Συνεχώς νέες κατολισθήσεις, σε έναν δρόμο γεμάτο προβλήματα (Φωτο)

Για άλλη μια φορά γεμάτος προβλήματα είναι ο δρόμος από το Μύρτος προς τα Τέρτσα με νέες κατολισθήσεις που προκλήθηκαν χθες από τις πρόσφατες βροχές ενώ το ίδιο συνέβη και στο δρόμο προς τα Γδόχια όπου έχει πέσει ένας μεγάλος βράχος.

Ο κ. Παντελάκης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύρτους, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως κάθε χειμώνα ο συγκεκριμένος δρόμος παρουσιάζει προβλήματα και θα έπρεπε να γίνει μια συνεννόηση με το Δήμο Βιάννου ώστε ενδεχομένως να κλείνει μετά από βροχές αφού η επικινδυνότητα είναι μεγάλη και βέβαια μια μεγάλη τεχνική μελέτη σε συνεργασία με την Περιφέρεια για μια μεγάλη παρέμβαση ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Ο Δήμος Ιεράπετρας έχει ενημερωθεί για τα προβλήματα και όπως λέει η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Ρουμελιωτάκη ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένα μόνιμο πρόβλημα με τεράστια επικινδυνότητα που οφείλεται και στη μη νόμιμη και κακή κατασκευή του.

Μηχανήματα στο συγκεκριμένε σημείο όπως λέει θα πάνε μόλις έχουν στεγνώσει τα χώματα ώστε να μπορεί να γίνει ένας αποτελεσματικός καθαρισμός, ενώ για τα Γδόχια περιμένει ακριβή ενημέρωσει για το πρόβλημα που έχει προκύψει ώστε να σταλούν άμεσα τα κατάλληλα μηχανήματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί