Ηράκλειο: 2 συλλήψεις για τη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε την 27.02.2019 σε επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Συνελήφθησαν, δύο Έλληνες, ηλικίας 38 και 41 ετών κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της ληστείας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη, από τον υπάλληλο του καταστήματος, εις βάρος του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, προχθές μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 47χρονου το χρηματικό ποσό των 18.500 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι στην τέλεση της εν λόγω ληστείας εμπλέκονται δύο Έλληνες ηλικίας 38 και 47 ετών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν οι δύο άντρες, ενώ μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί