Από ενέδρα θανάτου η έκρηξη στη Γλυφάδα: Μέλος της αυστραλιανής μαφίας ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που εξερράγη (Βίντεο & φωτο)

Διαστάσεις παίρνει η έκρηξη που σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Κάτω από το πολυτελές αυτοκίνητο- δεξιοτίμονο με πινακίδες Αυστραλίας-που εξερράγη βρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας, κάτι που δείχνει πως επρόκειτο για ενέδρα θανάτου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έχει αυστραλιανή υπηκοότητα αλλά έχει καταγωγή από τον Λίβανο. Όπως μετέδωσε αστυνομικός συντάκτης Μαρίνος Αλειφέρης στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές της Αυστραλίας για διάφορες υποθέσεις ενώ φέρεται να ήταν ηγετικό στέλεχος συμμορίας με μοτοσικλέτες και να είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από έναν χρόνο για να χαθούν τα ίχνη του.

Ο 56χρονος έβγαινε από το γυμναστήριο που βρίσκεται στο σημείο και κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Μόλις έβαλε μπροστά τη μηχανή, σημειώθηκε έκρηξη. Ένα άτομο που τον συνόδευε, έσπασε την πόρτα του συνοδηγού και τον έβγαλε αιμόφυρτο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που θραύσματα βρέθηκαν σε απόσταση 400 μέτρων.

Ο τρόπος με τον οποίον πυροδοτήθηκε ο μηχανισμός δεν έχει διαπιστωθεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί