“Αγάπη μου με λένε Αυγενάκη και σήμερα στήριξα κάποιον που ασελγούσε σε ανήλικα”

Του Βαγγέλη Τριάντη

Ας πούμε ότι  κάποιος δεν είναι δημοσιογράφος αλλά ένας πολίτης που παρακολουθεί την επικαιρότητα. Ξαφνικά βλέπει ότι ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ, που τον Ιανουάριο του 2016 πανηγύριζε αγκαλιά με το σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ στα γραφεία του Κυριάκου Μητσοτάκη την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ να καταδικάζεται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Θεωρητικά οργίζεται, αηδιάζει και περιμένει από την ηγεσία του κόμματος όχι μόνο να καταδικάσει τις πρακτικές του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από τα γραφεία του κόμματος. Αμ, δε.

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις ευλογίες προφανώς του προέδρου όχι μόνο δεν πέταξε με τις κλωτσιές τον κ. Γεωργιάδη από τον κόμμα αλλά αποφάσισε να τον στηρίξει. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στο Δικαστήριο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσπάθησε δηλαδή να πολιτικοποιήσει μια υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων, ξεχνώντας τον ρόλο της ως μητέρα. 

Στο ίδιο δικαστήριο παρών ήταν και ο Κώστας Κυρανάκης, παρέχοντας και με αυτός με τη σειρά του πολιτική κάλυψη στο Νίκο Γεωργιάδη. Και σα να μην έφταναν αυτά, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης υπερασπίστηκε το Νίκο Γεωργιάδη στη δημόσια τηλεόραση λέγοντας πως η όλη υπόθεση δεν έχει «τελεσιδικήσει» και ότι πρόκειται για «σκευωρία». Δεν ξέρω αν ο κ. Αυγενάκης έχει παιδιά, σίγουρα πάντως η στάση του κ. Αυγενάκη και των άλλων στελεχών της ΝΔ δεν είναι διόλου τιμητικές για τους ίδιους. Προπάντων ως γονείς και δευτερευόντως ως πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε: Ακούστε τον!- Ο Αυγενάκης… στο πλευρό του καταδικασμένου για παιδεραστία, Ν. Γεωργιάδη! (βίντεο)

Ικανοποιούν το χατίρι του προέδρου με αντάλλαγμα την πολιτική τους σταδιοδρομία. Ακόμη και αν χρειάζεται να καλύψουν έναν παιδεραστή. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που το βράδυ θα γυρίζουν χαμογελαστοί στο σπίτι ικανοποιημένοι για την προσωπική και την πολιτική τους στάση. Με πρόσωπο γεμάτο ικανοποίηση θα αγκαλιάσουν τη γυναίκα τους μπροστά στα παιδιά τους και θα πουν: «Αγάπη μου σήμερα στήριξα το Νίκο Γεωργιάδη. Ναι αυτόν που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων».

 

koutipandoras.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί