Συμπληρώνεται η νέα δικογραφία για το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη (Βίντεο)

Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη μετά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσαν οι γονείς της δολοφονημένης κοπέλας. Αφορά το βιασμό της Ελένης και τη βιντεοσκόπηση της αποτρόπαιας πράξης τους από τους τρεις δράστες τον Νοέμβριο του 2017.

Η υπόθεση αυτή συνδέεται με την υποθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη Βασίλης Γκιουγκής.

Όπως είπε, μετά τη δολοφονία της κοπέλας, οι φίλες της ενημέρωσαν την μητέρα της για το βιασμό της το Νοέμβριο του 2107 και για τα ονόματα των δραστών. Αν υπήρχε αυτή η πληροφόρηση νωρίτερα, προφανώς δεν θα υπήρχε το δεύτερο θανατηφόρο γεγονός, τόνισε ο δικηγόρος.

Οι φίλες της Ελένης, όπως είπαν οι ίδιες στην μητέρα της, είχαν πάει στο Α.Τ. ΡΟΔΟΥ για να καταγγείλουν το βιασμό της και την παράνομη βιντεοσκόπηση του, αλλά όχι μόνο δεν έγινε καμία σχετική έρευνα από την αστυνομία, αλλά ούτε κατεγράφη το γεγονός στο βιβλίο συμβάντων, συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Η οικογένεια της Ελένης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιο σχετικό στοιχείο να προσέλθει στις αρχές και να το καταθέσει βοηθώντας να σπάσει αυτό το απόστημα στην κοινωνία της Ρόδου και να μην έχουν κι άλλες κοπέλες την τύχη της.

«Κλείδωσε» κάποιος το λάπτοπ της;

Μεγάλη έμφαση δίνει η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και στο «ξεκλείδωμα» του λαπτοπ της, περιμένοντας να βρει μέσα σε αυτό απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη,  Β. Γκιούγκης, έθεσε μερικά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Βασικό ερώτημα για την οικογένεια είναι το αν «κλείδωσε» το λαπτοπ της. Μιλώντας για το βράδυ τςη δολοφονίας, ο κ. Γκιούνης είπε: «Η Ελένη έφυγε βιαστικά. Το πλυντήριό της ακόμη δούλευε. Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λαπτοπ ήταν ανοιχτό γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος κλείδωσε το λαπτοπ και δεν μπορούν να το ανοίξουν; Είχαν και τα κλειδιά της;».

Ο δικηγόρος της οικογένειας συνέδεσε μάλιστα τον πρώτο βιασμό με τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, λέγοντας πως είναι προφανές πως οι τρεις φερόμενοι δράστες βιασμού της κοπέλας το 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο νεαρούς που εμπλέκονται στην δολοφονία της.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψία συγκάλυψης ο κ. Γκιούγκης ανέφερε «Ας μην ξεχνάμε τρία βασικά στοιχεία. Έχουμε τον πρώτο βιασμό, έχουμε δεύτερο βιασμό και θάνατο, έχουμε άλλον έναν βιασμό μετά τον θάνατό της. Όλα αυτά συνδέονται, όπως και άλλα που δεν έχουν έλθει στη Δικαιοσύνη».

ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Στην Ασφάλεια Ρόδου οι 3 άνδρες που φέρεται να βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη (Βίντεο)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί