Παιδεραστία έκανε ο άνθρωπος- Στο κάτω κάτω, ούτε πλαστό πτυχίο δημοτικού είχε, ούτε κάπνισε!

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της παιδεραστίας έπειτα από την καταδικαστική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας.

Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ωστόσο παρά την καταδίκη του δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς του επεβλήθη συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Ακόμη του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για δύο αγόρια 16 και 17 ετών και έναν 15χρονο από την Υπερδνειστερία (επαρχία της Μολδαβίας με καθεστώς αυτονομίας).

Μάλλον όλα αυτά δεν τα πληροφορηθήκατε από τα γνωστά μέσα ενημέρωσης, από τον ΣΚΑΪ και όλο το κύκλωμα της έκφρασης και στήριξης της διαπλοκής.

Δεν ήταν δα και τίποτε… Ασέλγησε ο άνθρωπος, για παιδεραστία καταδικάστηκε.

Ούτε κάπνιζε χορεύοντας, όπως ο Πολάκης, ούτε η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού για να πιάσει δουλειά, ήταν. Αυτό το τελευταίο για τη Δικαιοσύνη, που προφανώς η παιδεραστία των “αρίστων” είναι πολύ ελαφρύτερο αδίκημα από την πλαστογραφία της καθαρίστριας για ένα μεροκάματο, που τιμωρήθηκε με πραγματική φυλάκιση, χωρίς αναστολή…

 Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί