«Κοινωνικο-πολιτική πόλωση και ιδεολογικές στρατηγικές» από τις «ΡΩΓΜΕΣ»

Ο ιστότοπος «ΡΩΓΜΕΣ», http://rogmeshra.blogspot.com/ οργανώνει την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο OLYMPIC (πλατεία Κορνάρου 43) μια σημαντική και ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση, με τον καθηγητή κοινωνικής θεωρίας του Ε.Κ.Π.Α, Κύρκο Δοξιάδη.

Θέμα της εκδήλωσης: «Κοινωνικο-πολιτική πόλωση και ιδεολογικές στρατηγικές»

Στην εισήγησή του ο Κύρκος Δοξιάδης θα αναφερθεί σε ένα ευρύ φάσμα της επίκαιρης πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, που περιλαμβάνει τις ιδιαιτερότητες και τον ταξικό χαρακτήρα της σημερινής πόλωσης στην ελληνική πολιτική ζωή, υπό το πρίσμα της ιδιομορφίας των ελληνικών αστικών πολιτικών δυνάμεων. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο πλαίσιο αυτό για την περίπτωση του ΠΑΣΟΚ.

Θα υπάρξει επίσης ανάλυση της σχέσης ακροδεξιάς και του λεγόμενου «Μακεδονικού». Τέλος, θα θιχτεί υπό το πρίσμα όλων των παραπάνω, το μεγάλο ζήτημα των συμμαχιών στην ελληνική κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Ο ιστότοπος «ΡΩΓΜΕΣ» προσβλέπει και ενθαρρύνει τον ανοικτό διάλογο, στην κατεύθυνση της πολύπλευρης πληροφόρησης και χειραφέτησης απέναντι στο ρηχό και κατευθυνόμενο πολιτικό λόγο και τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής, από προοδευτική σκοπιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί