Τελευταίες ήμερες υποβολής αιτήσεων καλλιτεχνών για το “Τέχνη Καθ’ Οδόν 2019”

Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε το «Τέχνη καθ’ οδόν 2018», η Οργανωτική Επιτροπή ξεκίνησε την προετοιμασία διοργάνωσης του για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Στοχεύοντας πάντα στην ανάδειξη του καλλιτεχνικού μας δυναμικού, την εξοικείωση του κοινού με την καλλιτεχνική δημιουργία και την προσέλκυση ξένων καλλιτεχνών και επισκεπτών, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2019, με τη φιλοδοξία να μετατρέψει ξανά για πέντε ημέρες την πόλη σε μια ανοιχτή σκηνή καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας.

Στη διάρκεια αυτών των ημερών, καλλιτέχνες κάθε είδους (ζωγραφικής, αγιογραφίας, καλλιτεχνικού γκράφιτι, γλυπτικής, μουσικής, θεάτρου, χορού, κινηματογράφου, video art, φωτογραφίας κ.ά) καλούνται να προσφέρουν στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τους ίδιους και το έργο τους.

Οι καλλιτέχνες ή οι καλλιτεχνικές ομάδες που θα επιθυμούσαν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, καθώς και τυχόν ιδέες ή προτάσεις τους μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2019, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.heraklion.gr/culture/art-en-route-2019/art-en-route-registration.htmlείτε στο γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου, κ. Αντωνάκη, στο Πολύκεντρο Νεολαίας (Ανδρόγεω 2, ώρες 11-13 π.μ. πλην Σαββάτου και Κυριακής). Τηλ. επικοινωνίας: 2813-409250, 6942896427, e-mail: streetartfestival.gr@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί