Πολίτης καταγγέλλει τον Δήμο Ηρακλείου ότι δεν τον βοήθησε στο πρόβλημα υγείας του παιδιού του

Με επιστολή του, ο αναγνώστης του Candiadoc. κ. Μ. Μπουχαλάκης, καταγγέλλει ότι εισέπραξε αδιαφορία όταν απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Παιδείας, μετά από περιστατικό τραυματισμού του παιδιού του σε νηπιαγωγείο του Ηρακλείου.
Προφανώς, δεν υιοθετούνται οι χαρακτηρισμοί, καθώς δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή διαμαρτυρίας.
 Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει στην επιστολή του:
Κάλεσα για πολύ σημαντικό θέμα υγείας του παιδιού μου το οποίο τραυματίστηκε σε νηπιαγωγείο της πόλης του Ηρακλείου με αποτέλεσμα μόνιμη βλάβη στο μάτι, τον “αρμόδιο” αντιδήμαρχο Παιδείας “κύριο” Βλαχάκη.
Το αίτημα μου ήταν να δει ο Δήμος το θέμα για την δημιουργία δράσεως προς κάλυψη κάποιων εξόδων της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίσταμαι, εγώ και η σύζυγος μου με το πρόβλημα του παιδιού.
Η απάντηση του….εξοχοτάτου αντιδημάρχου ήταν να πάμε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία κατά τα φαινόμενα ούτως ή άλλως δεν φαίνεται ικανή να μπορεί κάτι να κάνει. Μάλιστα, ο κύριος αντιδήμαρχος εφάνη και ενοχλημένος που τον κάλεσα και όταν του είπα πως έχω έργαστεί και ως αρθρογράφος είπε “μου άρεσε αυτό” (!)
Αυτά ήταν τα λόγια του υψηλοτάτου και μετά το “καλή σας μέρα”.
Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει θέμα με τη θέση του και νομίζει πως είναι ο Πάπας Ρώμης, λύνων και δένων επί γης και ουρανού ή γενικά η αυθάδεια είναι θέμα του ιδίου του χαρακτήρα του.
Με τέτοιες συμπεριφορές όμως ο κ. Δήμαρχος πρέπει να λάβει μέτρα.
Διότι σήμερον κάποιοι υπάρχουν στον τομέα των κοινών, αύριο όμως θα εξαφανισθούν.
Προς γνώση και συμμόρφωση.

“Μ.Μπουχαλάκης”, Καθηγητής Αγγλικών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί