Κρήτη: Ποιά σχολεία θα είναι κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα τα σχολεία στον Δήμο Χανίων, Δήμο Κισσάμου, στον Δήμο Αποκορώνου, στον Δήμο Καντάνου- Σελίνου και στο Δήμο Σφακίων.

Στα Χανιά κλειστές θα είναι όλες οι βαθμίδες (δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και οι παιδικοί σταθμοί του ΔΟΚΟΙΠΠ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα haniotika-nea, αναφέρεται ότι : «έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων. Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για την πορεία των καιρικών φαινομένων και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες.
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους συμπολίτες μας να μην προσεγγίζουν το παράκτιο μέτωπο, παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια, λόγω των δυνατών ανέμων, καθώς επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή σε κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κ.α.»

ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ

Με απόφαση του Δημάρχου Θ. Σταθάκη, κλειστές θα μείνουν όλες οι βαθμίδες (δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) εκτός των παιδικών σταθμών που θα παραμείνουν ανοικτοί.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής στο οδικό δίκτυο του Δήμου παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα καθιζήσεων και κατολισθήσεων με τα σοβαρότερα στην περιοχή του Πλατάνου και στα Φαλάσαρνα. Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί θερμοκήπια καθώς έχουν πλημμυρίσει.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες στον Αποκόρωνα, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Με απόφαση του δημάρχου Χαρ. Κουκιανάκη, σε αρκετούς δρόμους του Δήμου υπάρχουν πλημμυρικά φαινόμενα και η στάθμη του νερού κάνει την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων απαγορευτική.

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία και στο δήμο Πλατανιά με απόφαση του δημάρχου Γ. Μαλανδράκη.

ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ

Με αποφαση Δημάρχου Κλειστά όλα τα σχολεία αυριο στο Δήμο Καντανου-Σελίνου λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων

ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο Σφακίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί