Ο στρατός του Μαδούρο καίει την ανθρωπιστική βοήθεια – Συγκρούσεις με πολίτες στα σύνορα με την Κολομβία (Βίντεο & Φωτος)

Δακρυγόνα κατά εθελοντών που ξεφόρτωναν ανθρωπιστική βοήθεια από τα φορτηγά στη γέφυρα Φρανθίσκο ντε Πάουλα στα σύνορα ανάμεσα στην Κολομβία και τη Βενεζουέλα έριξαν οι δυνάμεις ασφαλείας του Μαδούρο, σύμφωνα με βίντεο ασφαλείας από πηγή της κολομβιανής κυβέρνησης.

Η γέφυρα, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Ουρένια της Βενεζουέλας, είναι μία από τις τρεις διεθνείς γέφυρες από τις οποίες ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ελπίζει να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια που προορίζεται για τον πληθυσμό της Βενεζουέλας, που υποφέρει από εκτεταμένες ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων.

Η κολομβιανή κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι στρατιώτες της Βενεζουέλας πυροβόλησαν επίσης με σφαίρες από καουτσούκ, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τους στρατιώτες να συγκρούονται σφοδρά με πολίτες ενώ βάζουν φωτιά στα φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια όπως είναι οι εντολές που έχουν λάβει από τον πρόεδρο Μαδούρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί