Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βράβευσε τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τίμησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους κορυφαίους αθλητές και τα ιστιοπλοϊκά σωματεία της Ελλάδας.

Στην «Βραδιά  των Πρώτων» τιμήθηκαν οι ιστιοπλόοι που μέσα στο 2018 κατέκτησαν 25 μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και σπουδαία ονόματα τα οποία δόξασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα από το 1960 μέχρι και το 1990.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες Ομίλους, ήταν και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης ως ο Πρωταθλητής Όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ.Κ. Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Μια πολύ σημαντική βραδιά για την Κρήτη, για το Ηράκλειο, για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης. Πανελλήνια πρωτιά σε περιφερειακό επίπεδο, μια σημαντική βράβευση με πολλά οφέλη, ουσιαστικά, συμβολικά και πρακτικά. Τα παιδιά μας, τα μέλη των ακαδημιών μας, οι νέοι αθλητές του Ν.Ο.Γ.Κ. έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα αυτή τη διάκριση. Αξίζουν πολλά μπράβο στους προπονητές μας, στα παιδιά του Ομίλου μας, και σε όλους αυτούς που εργάστηκαν σκληρά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!».

Στην μεγάλη γιορτή για την Ελληνική ιστιοπλοΐα, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Στέλιος Αγγελούδης, ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Πρόεδρος της Ε.ΦΙ.Π Γιώργος Λενός, ο τέως «Αθάνατος» Λάμπης Νικολάου, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Ο. Βούλα Κοζομπόλη, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο., εκπρόσωποι του Δήμου Καλλιθέας, των σωμάτων ασφαλείας, της Εκκλησίας και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η μεγάλη ιστιοπλοϊκή οικογένεια, αποφάσισε να υιοθετήσει τρία προσφυγόπουλα και να τα μυήσει στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Κάτι που εκτός των άλλων έχει και έναν εξαιρετικό, συμβολικό χαρακτήρα: Να κάνει παιδιά που έζησαν τραυματικές εμπειρίες στη θάλασσα – στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την φρίκη του πολέμου – να την αγαπήσουν και να ζήσουν μαζί της πολλές ευχάριστες στιγμές. Στιγμές που θα τα γεμίσουν όμορφα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές χαράς, ασφάλειας και συνεργασίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί