Αποτροπιασμός: Έβαλαν 18 κουτάβια σε τσουβάλια και τα πέταξαν σε γκρεμό (Βίντεο)

Κτηνωδία στην Ανδρίτσαινα. Άγνωστος έβαλε σε τσουβάλια 18 κουτάβια και τα πέταξε στο γκρεμό. Τα σκυλάκια εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής και αστυνομικοί.

Μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης Κρεστένων, έχουν μόλις ανασύρει από τον γκρεμό, τα τσουβάλια με τα νεογέννητα σκυλάκια, τα οποία ο ασυνείδητος δράστης είχε πετάξει λίγη ώρα νωρίτερα με σκοπό να τα θανατώσει:

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος είδε έναν άγνωστο άνδρα με ένα ασημί αγροτικό όχημα να σταματάει στο σημείο, να βγάζει από την καρότσα τα τσουβάλια και να τα πετάει στο ρέμα. Αρχικά θεώρησε ότι επρόκειτο για σκουπίδια ή μπάζα. Η περιέργειά του τον οδήγησε ευτυχώς στο σημείο όπου άκουσε τα «κλάματα» των νεογέννητων σκυλιών. Μαζί με μία συγχωριανή του κάλεσε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Κρεστένων.

Τα μέλη του Συλλόγου συνόδευσαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Τα κρούσματα κακοποίησης και θανάτωσης ζώων στην χώρα μας, τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, επισημαίνουν οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Την υπόθεση της εγκατάλειψης των 18 κουταβιών διερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδρίτσαινας. Τα νεογέννητα ζώα ανέλαβαν να φροντίσουν εθελοντές κτηνίατροι μέχρι να υιοθετηθούν.

 Ν. Καπόγλης, ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί