Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα  21-27 Φεβρουαρίου:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Η ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα.

Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Χούλτ, Έμμα Στόουν, Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις, Τζέιμς Σμιθ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15, 21:30 & 22:30 στις αίθουσες 1 και 5.

 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – To “H Ταινία LEGO 2 ” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Σταύρου Σιούλη Σκηνοθεσία: Μάικλ Μίτσελ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 5.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00πμ.

 

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Ντίνου Σιούτη, Σοφίας Παπαηλίου

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00πμ.

 

Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του νεαρού. Χωρίς να χάσει χρόνο, θα ξεκινήσει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Μαρίας Ζερβού, Νίκου Παπαδόπουλου

Σκηνοθεσία: Όλεκ Μαλαμουζ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 2.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00πμ.

 

Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Τρεις φαροφύλακες πηγαίνουν για έξι εβδομάδες σε ένα ακατοίκητο νησί, 20 μίλια μακριά από τις δύσβατες ακτές της Σκωτίας. Καθώς τακτοποιούνται στη συνηθισμένη, μοναχική τους ρουτίνα, κάτι απρόσμενο συμβαίνει, όταν πέφτουν πάνω σε κάτι που δεν είναι δικό τους για να το κρατήσουν. Από πού ήρθε; Σε ποιαν ανήκει; Ένα πλοίο εμφανίζεται από μακριά και μπορεί να έχει τις απαντήσεις… Μία σκληρή μάχη για επιβίωση ξεκινά, ενώ η απληστία αντικαθιστά την πίστη και η απομόνωση τροφοδοτεί την παράνοια.

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πίτερ Μουλάν, Κόνορ Σουίντελς

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νάιχολμ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 2.

 

ALITA: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

Είδος: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Όταν η Αλίτα ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο, ένας επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Αΐντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της.

Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζένιφερ Κόνελι, Κριστοφ Βαλτς, Μαχερσαλά Αλί

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00, 20:15 & 22:30 στην αίθουσα 4.

 

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη.

Ακούγονται οι φωνές των: Κώστα Δαρλάση, Ντίνου Σιούτη, Τάσου Κωστή, Ανδρέα Ευαγγελάτου

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρε Αστιέρ & Λουίς Κλισί

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 3.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00πμ.

 

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Το 1904, ένας σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το Όσλο. Σεισμοί μικρότερου μεγέθους εξακολουθούν να συμβαίνουν στην περιοχή ενώ υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι ένας εξαιρετικά ισχυρός σεισμός είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο κοντινό μέλλον στο Όσλο. Το πότε θα συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστοφερ Τζένερ, Κάθριν Θόρμπουργκ, Αν Νταλ

Σκηνοθεσία: Τζον Άντερσεν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στην αίθουσα 2.

 

ΨΥΧΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe, ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο στα Βραχώδη Όρη με θερμοκρασία 10 βαθμούς υπό το μηδέν. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος, δολοφονείται. Οργισμένος και εξοπλισμένος ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά και οι ολόλευκες πλαγιές βάφονται κόκκινες.

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Έμι Ρόσαμ, Λόρα Ντέρν, Τομ Μπέιτμαν, Τζον Ντόμαν

Σκηνοθεσία: Χανς Πέτερ Μόλαντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30 στην αίθουσα 3.

 

SPIDERMAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Oι δημιουργοί της «Ταινίας Lego» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του δημοφιλή ήρωα της MARVEL, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ…

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Φοίβου Ριμένα, Αφροδίτης Αντωνάκη κ. α. Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσει

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 4 (Σάββατο και Κυριακή).

 

ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ 

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2815 103 102 & 2810 821 400

www.kornaros.gr

 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Το αριστούργημα που απέσπασε 3 Χρυσές Σφαίρες και είναι υποψήφιο για 5 Βραβεία Όσκαρ (ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας). O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία στον Αμερικάνικο Νότο…

Πρωταγωνιστούν: Βίγκο Μόρτενσεν, Μεχαρσαλά Αλί, Λίντα Καρντελίνι, Πι Τζέι Μπέρν

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φαρέλι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30.

 

Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – H Lisa Spinelli είναι μια ευαίσθητη δασκάλα σε νηπιαγωγείο που ζει μια συμβατική ζωή στο Staten Island. Παρακολουθεί μαθήματα ποίησης σε νυχτερινό σχολείο, έχοντας πλήρη συναίσθηση της μετριότητάς της. Ανακαλύπτει τυχαία πως ένα αγόρι στην τάξη που διδάσκει έχει έμφυτο ταλέντο στην ποίηση. Τότε βάζει σκοπό της ζωής της, φτάνοντας στα άκρα να αποκαλύψει το ταλέντο του μικρού στον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν: Μάγκι Γκίλενχαλ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ρόζα Σαλαζάρ

Σκηνοθεσία: Σάρα Σολάντζελο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

 

ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Η ιστορία ενός ατίθασου, χαρισματικού αγοριού, το οποίο επαναστατεί ενάντια στη, γεμάτη κακουχίες, ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου, μετατρέπεται σε μια συγκλονιστική ταινία για τους ανθρώπους του περιθωρίου, αλλά και το ακατανίκητο ανθρώπινο πνεύμα. Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Πρωταγωνιστούν: Ζάιν Αλ Ραφέα, Γιορντάνος Σιφερό, Καουσάρ Αλ Χαντάντ, Φαντί Γιουσέφ

Σκηνοθεσία: Ναντίν Λαμπακί

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2 (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – To “H Ταινία LEGO 2 ” είναι το πολυαναμενόμενο σίκουελ, που έκανε την έκπληξη στο παγκόσμιο box office και στο οποίο οι ήρωες του Bricksburg επανασυνδέονται σε μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση, προκειμένου να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς από το διάστημα, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Σταύρου Σιούλη Σκηνοθεσία: Μάικλ Μίτσελ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:15.

 

ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ 2: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Καθώς οι πρώτες νιφάδες πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για το χειμώνα! Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε ένα δέμα… με προορισμό την Καραϊβική!

Σκηνοθεσία: Έλεν Ζιρό

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί