Επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην Παναγία Αλμυρή του Δήμου Γόρτυνας

Χρηματοδότηση ύψους 12.828 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Γόρτυνας για το έργο «επέκταση δημοτικού φωτισμού προς τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλμυρής». Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν με ενέργειες της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με την Ενορία, τον Πατέρα Νικόλαο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο. Μετά την εξασφάλιση των κονδυλίων, στόχος της δημοτικής αρχής είναι το έργο να δημοπρατηθεί εντός του Φεβρουαρίου.

 

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και  συγκεκριμένα από τον φάκελο «Βελτίωση – συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κρήτης».

 

Το έργο του ηλεκτροφωτισμού αποτελεί αίτημα των δημοτών της ευρύτερης περιοχής και  κρίθηκε απαραίτητο καθώς πρόκειται να αναβαθμίσει μια από τις ομορφότερες περιοχές του Δήμου Γόρτυνας, την περιοχή της Παναγίας Αλμυρής.

Μάλιστα μετά την ανάπλαση στον περιβάλλοντα χώρο του Ναού, ο ηλεκτροφωτισμός ολοκληρώνει την αισθητική παρέμβαση στην περιοχή και δημιουργεί πόλο έλξης για ψυχαγωγικές εξορμήσεις των δημοτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί