Δωρεάν πρόγραμμα της ΕΕΔΕ για την ενίσχυση και υποστήριξη των επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στοχεύοντας  για μια ακόμη φορά στη σύνδεση του σύγχρονου Management με την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα, υλοποιεί το έργο “Creative andInnovation Driven Enterprises Network – CIDE-net” στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Balkan-Mediterranean 2014-2020.

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων οποιουδήποτε κλάδου της Οικονομίας  μέσω της παροχής εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εκπρόσωπούς τους οι οποίοι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων (π.χ. Διευθύνοντες Σύμβουλοι, διευθυντές τμημάτων, ανώτερα στελέχη κλπ.).

Συγκεκριμένα, επιχειρηματίες / εκπρόσωποι Μικρομεσαίων επιχειρήσεων (θα προτιμηθούν  από τους κλάδους Εμπορίου, Αγροδιατροφής, Δημιουργικών Βιομηχανιών και Τουρισμού) θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν χωρίς κανένα κόστος σε σύντομα σεμινάρια συμβατικής εκπαίδευσης (30 ωρών) και σε προγράμματα συμβουλευτικής – mentoring μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση της καινοτομίας των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν. Τα σεμινάρια συμβατικής εκπαίδευσης θα λάβουν χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.cidenet.eu/registration-form .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την ΕΕΔΕ: κ. Σοφία Ανάση, euprojects@eede.gr, τηλ. 210 2112000 (εσωτ. *730) ή επισκεφθείτε το site του έργου http://www.cidenet.eu/.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

και εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών

 

Σχετικά links:

http://www.interreg-balkanmed.eu/approved-project/38/

www.eede.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί