Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα τηλεφωνήματα που «καίνε» τους δύο συλληφθέντες

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 21χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος, από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. «Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα.

Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο», είπε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια»

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος αποκάλυψε πως η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί. «Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο Star.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», είπε.

Οι Αρχές ερευνούν εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου στη δολοφονία

Στο στόχαστρο των Αρχών σύμφωνα με τις πληροφορίες- έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος έχει κάποια σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες. Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματισθεί σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις, στις ανακριτικές αρχές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί