Ηράκλειο: Αγνοούνται 4 μέλη οικογένειας, στην παράσυρση του αυτοκινήτου από τα νερά! (φωτο-βίντεο)

Οι αγνοούμενοι στην παράσυρση του αυτοκινήτου στον Γεροπόταμο, κοντά στις Μοίρες, για τους οποίους  είναι δραματική επιχείρηση από τη νύχτα, είναι 4 μέλη μιας οικογένειας! Οι αρχικές πληροφορίες, με βάση και το τηλεφώνημα που έγινε στις 2 τη νύχτα στην αστυνομία, στο οποίο μια γυναίκα είπε “πνιγόμαστε”, ήταν ότι οι άνθρωποι ήταν τουλάχιστον δυο, αλλά ο αριθμός ήταν απροσδιόριστος.

Δείτε: Ηράκλειο: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση 2 ατόμων- Παρασύρθηκε το αυτοκίνητό τους από τα νερά- Κινδύνευσε μια ακόμα γυναίκα

Η έρευνα της Πυροσβεστικής προσδιόρισε περισσότερο τα πράγματα και οι αρχές φτάνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια οικογένεια 4 ατόμων, που πήγαινε από τις Αρχάνες στην περιοχή της Μεσαράς. Κατά τις εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για μια 30χρονη γυναίκα, που ήταν η οδηγός, μαζί με τον σύζυγό της, καθώς και τους γονείς της.

Η επιχείρηση είναι αγωνιώδης, ενώ χρησιμοποιείται και σκάφος του Λιμενικού καθώς και drone προκειμένου να καταγράψει εικόνες από ψηλά.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου κινδύνευσε στην περιοχή των Κάτω Γουβών μια ακόμα γυναίκα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση που συνεχίζεται με το φως της ημέρας, κατά μήκος του Γεροπόταμου (εικόνες από τη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά)

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, αυτοκίνητο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, γέφυρα, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί