Στο επίκεντρο η προετοιμασία των εκδηλώσεων του έτους «Ερωτόκριτος»

Η προετοιμασία των δράσεων στην Αττική στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος «Ερωτόκριτος» το 2019 βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρείας συνάντησης-σύσκεψης που είχε χθες Τρίτη στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην «Κρητική Εστία» στο Παγκράτι, είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, Σωματείων και Ενώσεων των Κρητών Αττικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης ευχαριστώντας για την ευρεία ανταπόκριση-συμμετοχή των εκπροσώπων των Κρητικών φορέων στην Αττική, παρουσίασε και ανέλυσε όλη την προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι τώρα από την Περιφέρεια Κρήτης για τις προσεχείς εκδηλώσεις για  το έτος «Ερωτόκριτος» και αποφασίστηκε η συνάντηση-σύσκεψη να επαναληφθεί το επόμενο διάστημα οπότε και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη μορφή των εκδηλώσεων στην Αττική.

Οι εκπρόσωποι των Κρητικών φορέων ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτόγνωρη όπως είπαν διαδικασία διαλόγου που ακολουθείται και για το γεγονός ότι η Περιφέρεια τους ενέταξε στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων για το έτος «Ερωτόκριτος».

Εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Κώστας Φασουλάκης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργο Κουμεντάκη και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα γίνει το Μάρτιο στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον «Ερωτόκριτο».

Επίσης συμφωνήθηκε να συγκεκριμενοποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής ώστε να υπογραφεί στο μέλλον Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δυο μερών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί