Χίλιοι αθλητές στο Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζϊτσου στο Ρέθυμνο

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζίτσου θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15, 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, στο Ρέθυμνο, με την συμμετοχή άνω των 1.000 αθλητών και αθλητριών από 26 αναγνωρισμένους αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης.

Το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου είναι το μεγαλύτερο περιφερειακό πρωτάθλημα της χώρας στο τομέα των μαχητικών τεχνών και κάθε χρόνο, μέσω της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης και εξέλιξης της διοργάνωσης, το τουρνουά σημειώνει τεράστια επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Το γεγονός αυτό έχει καθιερώσει το πρωτάθλημα Κρήτης Ζίου Ζϊτσου ως ένα από τα ισχυρότερα αριθμητικά, αγωνιστικά και οργανωτικά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και του Δήμου Ρεθύμνης – Τμήμα Αθλητισμού.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, μετά τις 15.00 θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες άνω των 18 ετών, στα αγωνιστικό σύστημα Fighting και στο αγωνιστικό σύστημα εδάφους Newaza.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι ηλικιακές κατηγορίες -14, -16 και -18 ετών.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, από τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ θα αγωνιστούν στο αγωνιστικό σύστημα Fighting οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες –6 ετών -8 ετών -10 ετών και -12 ετών.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί