Σοκ στην ποδοσφαιρική «κοινωνία» της Ισπανίας: Συνελήφθη ο Τόνιο για σύσταση συμμορίας

Σοκ στην ποδοσφαιρική «κοινωνία» της Ισπανίας προκάλεσε η είδηση της σύλληψης του αριστερού μπακ της Λεβάντε, Τόνιο, με τις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, εκβιασμούς και απειλές.

Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός είναι μεταξύ των συνολικά οκτώ συλληφθέντων, με τις ίδιες κατηγορίες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε τελικά την προφυλάκισή τους, χωρίς τον ορισμό εγγύησης!

Ο Τόνιο, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς παίκτες της ομάδας, μετρώντας 17 συμμετοχές φέτος στη La Liga, έχοντας και δύο γκολ, ενώ θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία.

Το κατηγορητήριο για τους οκτώ άνδρες είναι βαρύτατο, καθώς κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, απειλές, εκβιασμούς, πλαστογραφία, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματικά κυκλώματα.

Να σημειωθεί πως ο Τόνιο είχε ανανεώσει πριν από δύο ημέρες το συμβόλαιο του με την Λεβάντε μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η ομάδα με ανακοίνωσή της στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Τόνιο, Εμίλιο Πέρες Μόρα, υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του: «Είναι 100% αθώος. Δεν έχει καμιά σχέση με τις κατηγορίες. Η απόφαση, επίσης, για την προφυλάκιση του είναι άδικη, καθώς κρίθηκε, χωρίς λόγο, ύποπτος φυγής. Σύντομα θα αποδειχθεί η αθωότητα του.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί