Εφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Σταύρος Λαζαρίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Λαζαρίδης, επιχειρηματίας, ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους στην ιστορία του «Απόλλωνα Καλαμαριάς», με μακρά θητεία στα διοικητικά της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και στενός φίλος του Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο Σταύρος Λαζαρίδης ως διοικητικός ηγέτης και χρηματοδότης του Απόλλωνα τον οδήγησε στην άνοδο στην Α’ Εθνική το 1992, όταν μέλη της ομάδας ήταν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών όπως οι Μπορμπόκης, Τσέκος, Αμανατίδης, Ιωαννίδης, Νόλης, Βλαχούδης, Δημητριάδης, Τσουλουκίδης, Σαμολαδάς, Πηνιώτης, οι εμπειρότεροι Τομπουλίδης, Σεμερτζίδης και πολλοί ακόμη.

Συγκαταλέγεται στους επιχειρηματίες που προσέφεραν πολλά σε οικονομικό επίπεδο στον Απόλλωνα και τον βοήθησε σε διάφορες περιόδους της ιστορίας του. Ήταν, επίσης, διακεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πολύ στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα, φίλος και κουμπάρος του «πατριάρχη» της αθλητικής δημοσιογραφίας και αρθρογράφου της Metrosport, Δημήτρη Μπούζα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η νεκρόσιμος ακολουθία.

metrosport.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί