Διαψεύδει την παρέμβαση Σκουρλέτη ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο γραμματέας της ΚΕ επιβεβαιώνει

Προσπάθεια να διαψεύσει τη δυσαρέσκεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιλογές της πλειοψηφίας της ΝΕ Ηρακλείου σε σχέση με το δήμο Ηρακλείου, έγινε πριν από λίγο με προσωπική δήλωση του γραμματέα της, Γιάννη Παυλιδάκη. Το Candiadoc που μετέδωσε τις σχετικές πληροφορίες, επιμένει φυσικά ότι έγινε η τηλεφωνική παρέμβαση του γραμματέα της ΚΕ προς τον γραμματέα της ΝΕ, χθες. Μάλιστα στο τηλεφώνημα αυτό ο κ. Σκουρλέτης μετέφερε και τη δυσαρέσκεια του προέδρου.

Παρά τη διάψευση του κ. Παυλιδάκη, ο κ. Σκουρλέτης επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα προς τον κ. Παυλιδάκη, μιλώντας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του γραμματέα της ΝΕ:

“Μετά την χθεσινή και με μεγάλη πλειοψηφία απόφαση της Ν.Ε να δηλώσει την στήριξη της στην αυτοδιοικητική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝ ΑΛΛΑΓΗ», της οποίας ηγείται η κ. Λιάνα Σταρίδα, διακινούνται διάφορες ανακριβείς πληροφορίες και φήμες.
Ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ουδέποτε μου τηλεφώνησε, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή του Πρωθυπουργού και προσωπική του δυσαρέσκεια για το ζήτημα των αυτοδιοικητικών στο Ηράκλειο, για τις ενέργειες και τις αποφάσεις της Ν.Ε..
Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όλα αυτά.
Καλούμε όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, οικολογικές δυνάμεις, τους Ενεργούς Πολίτες του Ηρακλείου, να ενταχθούν και να συστρατευθούν σε μια προσπάθεια για ένα άλλο Ηράκλειο, αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων των πολιτών του, για τη δημιουργία μιας πρότυπης πόλης, Πολιτισμικά, Οικολογικά «Πράσινης», με εμβάθυνση της δημοκρατίας των πολιτών.

Ηράκλειο, 9/02/2019
Ο Συντονιστής της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ
Γιάννης Παυλιδάκης “

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί